• LEGO ART - 31206
  • LEGO ART - 31206
  • LEGO ART - 31206
  • LEGO ART - 31206

LEGO ART - The Rolling Stones 31206, 1998 piese

Canta „Ruby Tuesday” cu Rolling Stones in timp ce te concentrezi pe creativitatea plina de intelesuri, bucura-te de Coloana sonora inclusa si construieste o piesa LEGO® Art.
5.0/5
Virsta recomandata 18+ ani
Destinat:
Cod produs: L31206

LEGO
32.2x38x21 cm (Lxlxh)
Acest produs nu mai face parte din oferta VarunaS

1998 piese

Ai parte de „Satisfaction” cu un proiect cu adevarat pasionant. In acest set LEGO® Art, poti retrai amintirile tale preferate cu trupa Rolling Stones, in timp ce creezi logo-ul lor emblematic. Pe masura ce construiesti, bucura-te Coloana sonora care te va ajuta sa te concentrezi si sa te cufunzi in pasiunea pentru muzica si creativitate. Dupa ce termini, adauga placuta distinctiva Rolling Stones si expune cu mandrie constructia ta pe perete.

Poate ca unii ti-ar spune „You Can’t Always Get What You Want” (Nu poti obtine mereu ceea ce iti doresti), insa cu acest kit LEGO® Art The Rolling Stones (31206), fanii rock & roll si ai trupei Rolling Stones pot crea unul dintre cele mai distinctive logo-uri ale trupei. Pe masura ce construiesti, vei putea omagia trupa rock emblematica cu fiecare piesa asamblata. Expune-ti pasiunea pentru muzicaRecreeaza logo-ul emblematic 3D al Rolling Stones, omagiind 60 de ani de la infiintarea trupei. Cand te apuci sa asamblezi forma organica si plina de indrazneala, scaneaza codul QR si asculta Coloana sonora ce cuprinde aproape o ora intreaga de continut special creat pentru a te imersa in proiect. Desavarseste piesa de arta cu o placuta distinctiva Rolling Stones si expune-o pe perete in locuinta sau biroul tau. Ce piesa de arta vei crea?Bine ai venit in zona ta de creativitate. Bun venit la seturile LEGO pentru adulti. Un spatiu de relaxare unde poti construi piese de arta detaliate ce omagiaza lumea divertismentului, a calatoriilor, a jocurilor, a sportului, a stiintei, a tehnologiei, a sporturilor cu motor si a istoriei.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreLEGO ART - The Rolling Stones 31206, 1998 piese


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs