Revell Model Set Automacheta masina de concept Camaro (2006)

Mașina de concept Camaro de 400 CP a fost vedeta incontestabilă la Salonul Auto de la Detroit din 2006.
5.0/5
Virsta recomandata 10+ ani
Destinat:
Cod produs: RV67648

Revell
34x39x6.2 cm (Lxlxh)
Acest produs nu mai face parte din oferta VarunaS

Mașina de concept Camaro de 400 CP a fost vedeta incontestabilă la Salonul Auto de la Detroit din 2006. Designul său retro, publicul și presa de specialitate au fost toate inspirate de Camaro din 1969.

Corp detaliat
Kit plug-in, nu este necesară lipirea
Roți pivotante
Autocolante și decalcomanii incluse
Meșteșugurile se distrează cu rezultate minunate pentru toată lumea de la 10 ani Sistemul inovator cu clic simplu garantează un succes rapid: componentele multicolore, fabricate cu precizie sunt conectate stabil, prin simpla conectare a acestora și decorate cu autocolante. Pictura nu este necesară! În mod opțional, modelul poate fi vopsit și devine astfel unul personal. O recomandare cu până la 5 culori este inclusă în instrucțiunile de construcție.

Scopul livrarii
Kit model plastic (neasamblat), instrucțiuni de construcție multilingve, decalcomanii, culori (Revell Aqua Color), perie, adeziv (Revell Contacta Professional Mini)

ATENŢIE! Citiți instrucțiunile (de construcție) înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le gata de referință. Nu este potrivit pentru copiii sub 8 ani! Utilizați sub supravegherea adulților.
ATENŢIE! Conține lipici pe bază de solvent și vopsele solubile în apă

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor cu vârsta sub 8 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. A se citi instrucțiunile înainte de utilizare, a se urma și a se păstra pentru referințe viitoare.
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreRevell Model Set Automacheta masina de concept Camaro (2006)


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs
Iti mai recomandam si:

Modelset Lightning McQueen

Producator: Revell
RV67813
146.99 RON

Model Set Jaguar, aniversar

Producator: Revell
RV05667
354.99 RON

Corvette C7.R

Producator: Revell
RV14304
147.99 RON

Set VW Golf 1 GTI

Producator: Revell
RV67072
199.99 RON