Declaratie de consimtamant

Sunt de acord ca societatea SC  VARUNA-S SRL cu sediul in Str. Ady Endre, nr. 7, Timisoara, Timis, Romania, sa fie autorizata sa proceseze datele mele personale:

A) nume, prenume, email si telefon - colectate in cadrul procesului de inregistrare client / creare cont additional;

B) adrese de livrare mafa detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele contului bancar;

C) date legate de activitatea mea pe site-ul www.varuna.ro: cautari efectuate, categorii vizitate, produse adaugate in cos si comenzi plasate.

D) Pe langa aceste informatii cu caracter personal, care ma pot identifica in mod direct, sunt de acord sa se colecteze si informatii ce nu ma pot identifica personal - informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesez serviciile Varuna-S. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web ale site-ului Varuna-S pe care le-am vizitat, serviciile Varuna-S pe care le-am accesat, adresa IP, informatii despre conexiunea mea la Internet etc.

Prelucram aceste date, in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Varuna-S (operational) in beneficiul colaborarii de business cu compania pe care o reprezinti.

Avem nevoie de numele si prenumele tau, precum si de adresele de livrare pentru a trimite marfa comandata, tot in acest scop avem nevoie si de numarul de telefon.

Adresa de email este folosita in acest scop pentru a iti permite autentificarea in platforma Varuna, pentru a primi email-urile de restare parola, creare conturi aditionale, activare cont precum si email-urile cu privire la starea comenzilor efectuate prin intermediul platformei.

In functie de situatie (ex. metoda de livrare), furnizam datele mentionate mai sus catre terte parti, si anume catre firmele de curierat prin care se executa livrarile.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 

2. Scopuri de marketing in beneficiul colaborarii de business cu compania pe care o reprezinti.

Prelucram adresa ta de email, numele si telefonul pentru furnizarea de informatii prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului si / sau apel telefonic cu oferte speciale, evenimente si/ sau alte forme de publicitate, precum si contactarea în vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clientilor Varuna-S.

In toate mesajele pe care le trimitem catre tine exista posibiltatea de a te dezabona, avand ca efect oprirea viitoarelor trimiteri catre tine a acestor tipuri de informatii.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul tau prealabil, exprimat prin bifarea căsuței "scop marketing".


Te poti razgandi și retrage consimtamantul in orice moment, prin:

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială.

In orice situație in care folosim informatii cu privire la tine pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile tale fundamentale sa nu fie afectate.

Cu toate acestea, ne poti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scop de marketing, urmând sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii tale. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza

intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea în acest sens.

 

3. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații in care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială.

Aceste pot include:

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Beneficiarii datelor cu caracter personal.

Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctele 1 si 2 utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform art. 28 GDPR, si anume:

Acestia sunt furnizori externi de servicii.

Te asiguram ca prin reglementari contractuale, acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislasia europeana privind protectia datelor, chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate intr-o tara in care se utilizeaza in mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor si pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.

Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare.

Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre SC VARUNA-S SRL la adresa office@varuna.ro sau prin utilizarea contului creat pe site-ul www.varuna.ro  si accesarea paginii de consimtământ: Declaratie de consimtamant.  Te rugam sa ai in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului (notificarea nu are impact retroactiv).

Prin neacordarea consimtamantului sau prin revocarea lui, datele personale nu vor fi utilizate in scopul de marketing (pct. 2) de mai sus.

In cazul in care aveti intrebari legate de aceasta declaratie de consimtamant sau de protectia datelor procesate de SC VARUNA-S SRL in general, te rugam sa nu ezitii sa ne contactezi la unul din telefoanele sau adresa de e-mail din antet.

Drepturile dumneavoastra

Ca si persoana vizata, ne puteti contacta în orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus in vederea exercitarii drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

Aceste drepturi sunt urmatoarele:

Mentionam ca in prezent nu folosim mecanisme automate care au ca scop prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor cu caracter personal Datele cu caracter personal, vor fi stocate cat timp contractul dintre dvs. si VARUNA-S este activ. Vom anonimiza datele cu caracter personal (va fi imposibil de corelat cu o persoana reala) dupa o perioada de 3 ani de la ultima comanda.