Intrebari frecvente

Cum cumpar ?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Comanda. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Mergeti mai departe. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Alte solicitari, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Salveaza & mergi mai departe pentru a trece la pasul urmator.

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Cum platesc ?

Plata comenzilor se poate face in urmatoarele moduri:

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul varuna.ro, este intre 2 si 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

Modalitati de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt certificate in conformitate cu prevederile legale din România, in concordanta cu prevederile de gen in UE.

Costul transportului

Pentru produsele comandate, Dumneavoastră plătiţi doar la preluarea coletului (ramburs). Costul transportului pentru fiecare comandă este de 15.00 LEI, care este adaugat la pretul primului articol de pe factura. Dacă comanda va fi livrată în mai multe pachete, Dumneavoastră suportaţi, doar cheltuielile aferente primului pachet. Preţurile sunt exprimate în LEI!

Garantie

SC VarunaS SRL asigură garanţia tuturor produselor comercializate, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) şi conform informaţiilor privind garanţia produselor descrise în certificatul de garanţie a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsă de conformitate, puteţi solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-aţi informat asupra defectului! Garanţia se validează cu certificatul de garanţie şi cu factura din colet. Articolele cu durată îndelungată de viaţă, care se defectează în 3 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate. Firma noastră asigură garanţia produselor pentru o perioadă de timp echivalentă duratei medii de utilizare a produselor şi nu mai mult de 6 luni de la data livrării.

Returnari

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand faceti cumparaturile din magazinul nostru virtual. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna in maxim 14 zile de la primirea lor si noi va vom inapoia contravaloarea produselor sau puteti alege alte modele ce va fac placere. 

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, nealterate in nici un fel si insotite de factura aferenta, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS , completand formularul online AICI sau trimitand email la adresa comenzi@varuna.ro avand ca subiect cuvintele” RETUR PRODUS”, mentionand numarul comenzii, numele si prenumele complet, adresa dvs, nr de telefon, contul si banca (unde va returnam contravaloarea comenzii ) precum si motivul pentru care doriti sa returnati produsul / produsele .
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv o firma de curierat, avand ca destinatar: SC Varuna-S SRL : str. Ady Endre, nr 7, Timisoara, jud. Timis. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), SC VarunaS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
Exceptii: In cazul constatarii unor defecte de fabricatie costurile de returnare sunt in sarcina noastra, acest lucru este putin posibil intrucat verificam produsele inaintea expeditiei.
*Pentru orice nelamurire ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon: 0256 29 27 26 sau la email-ul comenzi@varuna.ro, de luni pana vineri, intre orele 09.00-16.00.