Despre noi

Firma S.C. VarunaS S.R.L. a petrecut ultimii 20 de ani aducând bucurie copiilor prin comercializarea, importul și distribuția de jucării.
Scopul nostru este îmbogățirea experiențelor celor mici prin a-i pune în contact cu jucării care sunt distractive, captează atenția, sporesc imaginația și dau dovadă de mare calitate (fabricate la standarde Europene, exclusiv produse marcate CE). De asemenea, avem onoarea de a ajuta la educarea și formarea copiilor prin punerea la dispozitie a selecției noastre de jucării și jocuri educative.

Ținta noastră pe viitor este să avem parte de o gamă cât mai largă și diversă de produse din care să poată alege părinții și copiii și să avem întotdeauna de vânzare cele mai noi produse de la marii creatori de jucării. De accea colaborăm cu cele mai bune braduri din domeniu, importând de la LEGO, Hasbro, Mattel, Schleich, Revell, Vtech, Craze, Venturelli, Gonher, Janod, Kosmos, KleinBohema, Fischer Technik, SikuWow.

Promisiunea noastră față de clienții noștrii este de a avea pentru ei o selecție dinamică și modernă în cadrul căreia fiecare produs provine de la un brand cunoscut, a fost creat cu licență, făcut din materiale de calitate și va dăinui în colecția lor.
Puteți parcurge în magazinul nostru virtual gama noastră largă de jocuri și jucării pentru toate vârstele, cărora le garantăm calitatea și livrarea în scurt timp. Oferiți-le celor dragi un cadou deosebit și plasați-vă cu încredere comenzile la www.varuna.ro.

Firma noastră își desfășoară activitatea în țară prin intermediul  magazinelor de care dispunem în mai multe localități:

•    Timișoara – în incinta Iulius Mall
•    București – în incinta Mall Afi Cotroceni
•    Iași – în incinta Palas Mall
•    Cluj-Napoca – în Centrul Comercial Central
•    Brașov

Magazinele noastre respectă standarde înalte de profesionalism. Produsele sunt structurate pe vârste și categorii, iar angajații noștrii vă vor oferi informațile și ajutorul necesar pentru a alege cadul perfect sau produsul potrivit dumneavoastră. Magazinele din mall-uri sunt situate în cadrul zonelor pentru copii pentru a îmbina plăcerea timpului liber petrecut în joacă cu cea a căutării de noi jucării sau primirea lor în dar.


Timișoara

Iulius Mall

Str. Aristide Demetriade,  Nr. 1

Timişoara Jud Timiş

Mobil: 0728330219

Bucureşti

AFI PALACE COTROCENI BUCHAREST

B-dul Vasile Milea, nr 4, Sector 6

Mobil : 0733922189

Fix: 021448184

Brașov

Piata Teatrului, Nr.3, Braşov, Jud Braşov.

Mobil: 0733922190

Iași

PALAS SHOPPING MALL

Cladirea C3-spatiul AC2-39, ,str PALAS, Nr.7A

Mobil: 0734554681

Cluj-Napoca

Centrul Comercial Central

str. Regele Ferdinand nr.22-26

Tel: 0734554680

Mail: mallcluj@varuna.ro

 
Contact
s.c. VARUNA S s.r.l.
Str. Ady Endre Nr.7
300175 -Timişoara, Judeţul Timiş
ROMÂNIA
Telefon : 0256-29.27.26
Fax : 0256-22.06.49
E-mail : office@varuna.ro / comenzi@varuna.ro
Web : www.varuna.ro