POVESTEA NOASTRĂ

Într-o lume a jocurilor și a jucăriilor, creativitatea și imaginația este depășită doar de dorința de a aduce zâmbetele pe chipurile copiilor și bucurie pe cele ale părinților.

De peste 24 de ani reușim să facem acest lucru prin distribuția și comercializarea de jucării educative de cea mai bună calitate.

Ne mândrim că am reușit de-a lungul anilor să aducem împreună copiii alături de părinți și bunici, prin crearea de  experiențe educative. Deviza noastră – ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ - exprimă întru totul misiunea noastră, precum și promisiunea pe care o facem clienților noștri.

Am trecut cu brio testul timpului pentru că iubim ceea ce facem, avem experiență și suntem mereu în trend.

Toate eforturile noastre sunt puse în valoare de o echipă pasionată care are grijă să livreze clienților noștri experiențe unice. Echipa Varuna S joacă un rol cheie în serviciile pe care le oferă clienților, atât în magazinele proprii, cât și în relația cu partenerii.

Compania noastră se dezvoltă an de an și creează astfel permanent locuri de muncă noi și de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii: tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentați alături de cei în curs de instruire, uniți prin loialitate, respect și încredere.

Ne dorim ca toți clienții noștri, indiferent de vârstă, să fie mai mult decât fericiți cu alegerea pe care au făcut-o și avem grijă să venim în întâmpinarea lor cu cele mai bune selecții de produse. De aceea la Varuna S aveți la dispoziţie o gamă extrem de variată de produse, precum şi consilierea necesară în alegerea celui mai bun produs pentru copilul dumneavoastră.

Produsele oferite sunt marcate cu vârsta pentru care sunt recomandate, respectă în totalitate standardele impuse de legislația în vigoare și sunt cel mai bun mijloc de a oferi copilului dumneavoastră bucuriile copilăriei.

În magazinele Varuna S veți descoperi cele mai înalte standarde de calitate şi de profesionalism, angajaţii noştri străduindu-se permanent să satisfacă dorinţele dumneavoastră. Puteți să ne vizitați în magazinele fizice din marile orașe sau puteți să ne vizitați online la www.varuna.ro.

Ținta noastră pe viitor este să avem parte de o gamă cât mai largă și diversă de produse din care să poată alege părinții și copiii și să avem întotdeauna de vânzare cele mai noi produse de la marii creatori de jucării. De accea colaborăm cu cele mai bune braduri din domeniu, importând de la LEGO, Revell, Vtech, Gonher, Kosmos, KleinBohema, Wow.

Promisiunea noastră față de clienții noștrii este de a avea pentru ei o selecție dinamică și modernă în cadrul căreia fiecare produs provine de la un brand cunoscut, a fost creat cu licență, făcut din materiale de calitate și va dăinui în colecția lor.
Puteți parcurge în magazinul nostru virtual gama noastră largă de jocuri și jucării pentru toate vârstele, cărora le garantăm calitatea și livrarea în scurt timp. Oferiți-le celor dragi un cadou deosebit și plasați-vă cu încredere comenzile la www.varuna.ro.

Firma noastră își desfășoară activitatea în țară prin intermediul  magazinelor de care dispunem în mai multe localități:

•    Timișoara – în incinta Iulius Mall

Magazinele noastre respectă standarde înalte de profesionalism. Produsele sunt structurate pe vârste și categorii, iar angajații noștrii vă vor oferi informațile și ajutorul necesar pentru a alege cadul perfect sau produsul potrivit dumneavoastră. Magazinele din mall-uri sunt situate în cadrul zonelor pentru copii pentru a îmbina plăcerea timpului liber petrecut în joacă cu cea a căutării de noi jucării sau primirea lor în dar.

Contact

s.c. VARUNA S s.r.l.
Str. Ady Endre Nr.7
300175 -Timişoara, Judeţul Timiş
ROMÂNIA
Telefon : 0256-29.27.26
Fax : 0256-22.06.49
E-mail : office@varuna.ro / comenzi@varuna.ro
Web : www.varuna.ro