Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul varuna.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. VarunaS S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari ale site-ului varuna.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Intregul continut al site-ului varuna.ro incluzand elemente de design si grafica web, imagini, este proprietatea          S.C. VarunaS S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. VarunaS S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau este complet.

Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, nefiind excluse diferente intre acestea si produsele reale. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. VarunaS S.R.L., in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

S.C. VarunaS S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun.
Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc, aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, utilizatorul va fi anuntat in 24 de ore lucratoare pentru solutionarea problemei.

Prin lansarea comenzii consumatorul confirmă că este îndreptățit să încheie un contract la distanță, că a înțeles termenii și condițiile prezentate în această secțiune și că le acceptă.
Eventualele neantelegeri intre parti ce nu se vor solutiona pe cale amiabila, vor fi adresate instantei judecatoresti competente din Timisoara.

Clientul este responsabil pentru corectitudinea datelor de identificare pe care le ofera. (Nume, Numar de telefon, Adresa, CNP).

Informatii privitoare la termenul de livrare

Termenul de livrare este de cca. 2 – 5 zile, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, Dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In unele cazuri se poate intampla ca in locul produsului comandat sa nu va putem livra decat un produs inlocuitor. Produsul inlocuitor nu poate sa se diferentieze din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 10  zile calendaristice spre a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare.

Modalitati de livrare: 

Cheltuielile de livrare sunt de 15 lei per comanda . Pretul afisat este cu TVA inclus.
Produsele vor fi livrate la domiciliu de catre o firma de curierat rapid. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si, daca dispuneti, si o adresa de mail.
Prin aderarea Romaniei la UE gestionarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice a fost reglementata prin HG 448 din 2005. Aceasta norma implementeaza Directiva Europeana EC 96 din 2002. Conform noilor reglementari, anumitor articole li se aplica timbru verde. Timbrul verde este platit de consumatori pentru colectarea si reciclarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE) si acopera costurile sistemului de colectare si reciclare. Timbrul verde este purtator de TVA si este inclus in pretul produsului. Timbrul verde este stabilit prin intermediul organizatiilor colective cu care firma S.C. VARUNA’S S.R.L. are incheiat contract de transfer de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE si este aprobat de comisia de autorizare in scopul acoperirii sistemului de reciclare. Timbrul verde nu ajunge nici la stat si nici la   S.C. VARUNA’S S.R.L. , ci doar finanteaza o activitate menita sa pastreze mediul curat.

La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.

Informatii privitoare la returnarea produselor:
           Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand faceti cumparaturile din magazinul nostru virtual. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna in maxim 14 zile de la primirea lor si noi va vom inapoia contravaloarea produselor sau puteti alege alte modele ce va fac placere.
         Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, nealterate in nici un fel si insotite de factura aferenta, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS , completand formularul online AICI sau trimitand email la adresa comenzi@varuna.ro avand ca subiect cuvintele” RETUR PRODUS”, mentionand numarul comenzii, numele si prenumele complet, adresa dvs, nr de telefon, contul si banca (unde va returnam contravaloarea comenzii ) precum si motivul pentru care doriti sa returnati produsul / produsele .
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv o firma de curierat, avand ca destinatar: SC Varuna-S SRL : str. Ady Endre, nr 7, Timisoara, jud. Timis. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), SC VarunaS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
Exceptii: In cazul constatarii unor defecte de fabricatie costurile de returnare sunt in sarcina noastra, acest lucru este putin posibil intrucat verificam produsele inaintea expeditiei.
*Pentru orice nelamurire ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon: 0256 29 27 26 sau la email-ul comenzi@varuna.ro, de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00.
 

Termene de garantie

Firma noastră asigură garanţia tuturor produselor comercializate, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) şi conform informaţiilor privind garanţia produselor descrise în certificatul de garanţie a produsului, pentru fiecare produs în parte.Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul firmei noastre. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.
In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta certificatul de garantie si factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.