• LEGO Architecture - 21058
  • LEGO Architecture - 21058
  • LEGO Architecture - 21058
  • LEGO Architecture - 21058
  • LEGO Architecture - 21058

LEGO Architecture - Marea piramida din Giza 21058, 1476 piese

Traieste experienta constructiei uneia dintre cele Sapte minuni ale lumii antice, cu acest model detaliat LEGO® Architecture Marea piramida din Giza.
5.0/5
Virsta recomandata 18+ ani
Destinat:
Cod produs: L21058

LEGO
48x37.8x11.2 cm (Lxlxh)
Acest produs nu mai face parte din oferta VarunaS

1476 piese

Calatoreste inapoi in timp si experimenteaza construirea Marei piramide din Giza. Indeparteaza carcasa exterioara a acestui model in sectiune transversala si dezvaluie sistemul care probabil a fost folosit pentru a deplasa pietre uriase in timpul constructiei. Priveste-l din spate pentru a vedea tunelurile si camerele principale. Recreeaza zona inconjuratoare asa cum se presupune ca ar fi aratat pe timpul Egiptului antic, pentru a desavarsi o piesa centrala istorica.

Fa un salt imaginar in timp pana in secolul 26 i.Hr. si traieste experienta constructiei uneia dintre cele Sapte minuni ale lumii antice, cu acest model LEGO® Architecture Marea Piramida din Giza (21058). Construieste un model Marea piramida in sectiune transversala cu detalii frumoase si dezvaluie tunelurile si camerele principale, precum si sistemul care probabil a fost folosit pentru a muta pietre uriase in timpul constructiei. Vizualizeaza zona din jurul fluviului Nil asa cum se presupune ca ar fi aratat in antichitate, cu 2 piramide mici, 2 temple mortuare, statuile Sfinxului, un obelisc si altele. Distractie creativa Sunt incluse instructiuni clare pentru a indruma aventura ta de constructie prin bricolaj, iar creatia ta poate fi conectata la un al doilea model (vandut separat) pentru o forma de piramida completa. Cadou special Aceasta piesa de colectie din caramizi face parte dintr-o gama de seturi LEGO Architecture pentru adultii care se bucura de hobby-urile creative. Este un rasfat minunat pentru tine si un cadou impresionant pentru un cunoscator de arhitectura, pasionat de istorie sau iubitor de calatorii.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreLEGO Architecture - Marea piramida din Giza 21058, 1476 piese


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs