LEGO Functions - Telecomanda 88010

Telecomanda Powered UP foloseste Bluetooth pentru a comunica cu cutia de baterii (88009) sau cu hub-ul de miscare (88006). Poti controla viteza motorului de tren (88011), sau poti porni si opri motorul interactiv (88008).
5.0/5
Virsta recomandata 7+ ani
Destinat:
Cod produs: L88010

LEGO
14x14x3 cm (Lxlxh)
Acest produs nu mai face parte din oferta VarunaS

Telecomanda Powered UP are o raza de actiune mult mai mare si nu este afectata de razele infrarosii ambientale, ceea ce o face perfecta pentru sistemele de cai ferate din LEGO, oricat ar fi ele de mari si de complexe. Poti chiar sa si rotesti butoanele pentru a le orienta vertical daca vrei sa controlezi directia anumitor constructii. Nu este compatibila cu componentele Power Functions.

Caracteristici:

-Sisteme de motorizare Telecomanda Powered Up

-Mai inteligente, mai controlabile si mult mai fiabile decat oricare sistem de motorizare LEGO de pana acum, componentele LEGO Powered Up folosesc tehnologia Bluetooth pentru a iti aduce constructiile la viata. Motoare multifunctionale, senzori de lumina si culoare, cutii de baterii, motoare de tren, lumini LED, totul e controlat de tine pana la cel mai mic detaliu, folosind aplicatia Powered Up sau aplicatia LEGO Boost pe telefonul tau. Tu cum vei construi viitorul?

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreLEGO Functions - Telecomanda 88010


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs