• REVELL Model Set Viking Ship
  • REVELL Model Set Viking Ship

Revell Set Navomodel de construit corabie pirati

De la sfarsitul secolului al VIII-lea d.Hr., vikingii originari din Scandinavia apareau in mod regulat in Marea Britanie si pe continentul european in expeditii de raidare in navele lor lungi.
5.0/5

159.99 RON

  stoc limitat
Virsta recomandata 10+ ani
Destinat:
Cod produs: RV65403

Revell
38.5x36.5x6.5 cm (Lxlxh)
Qty
- +

Set model plastic (neasamblat) Instructiuni de asamblare ilustrate, multilingve, set decalcomanii, vopsele (Revell Aqua Color), adeziv perie (Revell Contacta Professional Mini)

Aceste nave de lupta extrem de demne de mare, cu o lungime de aproximativ 20 de metri (66 picioare), aveau un arc la ambele capete, permitandu-le sa plajeze si / sau sa lanseze in ambele directii. Tirajul superficial de doar 1,5 metri (5 picioare) a dat, de asemenea, vikingilor optiunea de a naviga sau de a vasla pe cai navigabile interioare si rauri, permitandu-le sa raideze zone adanci in interiorul tarii. Cu aceste nave de lupta rapide (cu o viteza de 20 de noduri) si foarte manevrabile, cunoscute si sub denumirea de „Barci Dragon”, vikingii s-au aventurat la fel de departe ca Islanda, Groenlanda si chiar America de Nord, dupa cum au dovedit sapaturile din asezari.

 - Carena din lemn din doua piese - Piese mari ale puntii cu numeroase detalii gravate

- Cap de dragoni tipic - 64 de scuturi individuale separate

 - Ancora si 32 de vasle

 - Vela structurata

- Catarg, Yardarm si fir pentru montaj autentic

- Suport din doua piese

 - Set complet de decalcomanii pentru toate scuturile si panza In plus fata de culorile de baza, sunt incluse si adezivi si perii.

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor cu vârsta sub 8 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. A se citi instrucțiunile înainte de utilizare, a se urma și a se păstra pentru referințe viitoare.
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreRevell Set Navomodel de construit corabie pirati


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs
Iti mai recomandam si:

Set corabie Perla Neagra

Producator: Revell
RV65499
179.99 RON

Ghost Ship (easy-click)

Producator: Revell
RV01037
299.99 RON