Confruntarea din Sanctum Sanctorum - L76108

  • Confruntarea din Sanctum Sanctorum - L76108
  • Confruntarea din Sanctum Sanctorum - L76108

Confruntarea din Sanctum Sanctorum - L76108

5.0/5

499.99 RON

  stoc limitat
Virsta recomandata 8+ ani
Destinat:
Cod produs: L76108

LEGO
1004
Qty
- +

76108 - LEGO Marvel Super Heroes Confruntarea din Sanctum Sanctorum:

Opreste-i pe Cull Obsidian si pe Ebony Maw din a fura Piatra Infinitului!

Pune in scena o batalie in stil LEGO® Marvel Super Heroes ce are loc in Sanctum Sanctorum intre Iron Spider-Man, Iron Man si Doctor Strange si raufacatori (76108 - Sanctum Sanctorum Showdown). Acest set plin de actiune contine o cladire din New York pe trei nivele care se poate deschide si care include Sanctum Sanctorum-ul lui Doctor Strange, cu functie de explozie si o Piatra a Infinitului ascunsa, plus o pizzerie si apartamentul lui Peter Parker, ambele cu functie de explozie a geamului. Acoperisul are o functie de lansare a unei minifigurine si un turn cu vinci pentru Iron Spider-Man. Aceasta jucarie cu super eroi include si o sectiune de colt de strada detasabila, plus patru minifigurine si o figurina mare cu arme si douazeci de proiectile de energie.

 

- Include minifigurinele Iron Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange si Ebony Maw, plus o figurina mare Cull Obsidian.

- Acest set contine o cladire din New York pe trei nivele care include Sanctum Sanctorum, o pizzerie, apartamentul lui Peter Parker, doua iesiri de incediu, un turn de apa pe acoperis, plus o sectiune de colt de strada detasabila.

- Deschide sau inchide cladirea si ataseaza coltul de strada in diferite locuri.

- Sanctum Sanctorum include un coridor de intrare cu usa care se deschide, suport pentru arme cu un topor si o sabie, si un fotoliu; o biblioteca cu functie de explozie a peretelui, o Piatra a Infinitului ascunsa, rafturi de carti, un cufar care se deschide si contine doua pumnale, si un suport pentru arme cu un toiag si o sulita; si biroul de la etajul superior al lui Doctor Strange cu un geam decorat in stil Sanctum Sanctorum, nou aparut in martie 2018, birou, rafturi de carti si un sfesnic construibil.

- Activeaza functia de explozie a peretelui pentru a dezvalui Piatra Infinitului.

- Apartamentul lui Peter Parker contine o camera de lucru cu birou si diverse elemente precum un calculator, o lampa si boxe; si un dormitor cu trapa, functie de explozie a geamului, pat si o pizza.

- Foloseste functia de explozie a geamului pentru a dezvalui panza de paianjen de pe zidul cladirii.

- Pizzeria este dotata cu usa care se deschide, functie de explozie a geamului, un cuptor de pizza, o shaorma construibila si diverse elemente precum o pizza si un stingator de incendii.

- Acoperisul are o functie de lansare a unei minifigurine, un turn de apa cu functie de vinci prin care Iron Spider-Man se deplaseaza in batalie cu ajutorul unui ‘fir de panza de paianjen’.

- Coltul de strada include un stand cu ziare, un cos de gunoi si diverse elemente precum o panza de paianjen cu telefonul lui Iron Spider-Man si o felie de pizza.

- Figurina imesa Cull Obsidian, nou aparuta in martie 2018, este echipata cu doua topoare construibile.

- Printre arme se numara proiectilele de energie ale lui Iron Spider-Man si Ebony Maw.

- Lui Iron Spider-Man i se poate atasa in spate o placuta cu patru picioare.

- In set sunt incluse si zece proiectile de energie albastre translucide si zece proiectile de energie portrocalii translucide pentru personalizarea constructiilor si a minifigurinelor.

- Minifigurinele Iron Man, Iron Spider-Man si Ebony Maw sunt nou aparute in martie 2018.

- Recreeaza scene palpitante din filmul Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.

- Masoara peste 30 cm inaltime, 21 cm lungime si 20 cm latime.

AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. Varsta recomandata: 8-14 ani
Comentarii

Nu sunt comentarii momentan, fii tu primul ce lasa o parere despreConfruntarea din Sanctum Sanctorum - L76108


Comenteaza produsul
  • Numele:
  • E-mail:
  • Comentariu:
  • Apreciaza acest produs